Select Page

Banka kredita - online brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

Proces i važnost: Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

Proces ovjere pozajmice kod javnog bilježnika predstavlja ključni korak u formalizaciji zajma između dvije strane. Kada kažemo “Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika”, podrazumijevamo pravni postupak koji uključuje stvaranje službenog dokumenta – ugovora o pozajmici koji će biti pravno priznat. Važnost ovog procesa ogleda se u tome što javni bilježnik svojim pečatom i potpisom potvrđuje identitet osoba koje sklapaju ugovor te autentičnost njihovih potpisa.

U procesu ovjere, javni bilježnik provjerava dokumente, identitet strana uključenih u transakciju te osigurava da su sve strane upoznate s uvjetima ugovora koji potpisuju. Ovo je važno jer dokument koji nije ovjeren može biti osporen u pravnom smislu, što može dovesti do nepotrebnih komplikacija, pa čak i sudskih sporova.

Osim pružanja pravne snage ugovoru, javnobilježnička ovjera pruža osjećaj sigurnosti za obje strane.

Osoba koja daje pozajmicu može biti uvjerena da će ugovor o pozajmici biti izvršen kako je dogovoreno, dok osoba koja prima pozajmicu zna da su njezine obveze jasno definirane i pravno zaštićene. “Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika” znači da se osigurava transparentnost i pravna zaštita za sve uključene strane.

Kroz ovjeru ugovora o pozajmici, javni bilježnik također može savjetovati stranke o pravnim aspektima njihovog dogovora. To uključuje informacije o zakonskim pravima i obvezama, kao i mogućim posljedicama neispunjavanja ugovornih odredbi. Kao rezultat, ovaj postupak ne samo da legitimirajući ugovor, već i educira stranke o njihovim pravnim dužnostima, minimizirajući na taj način potencijalne rizike i nesporazume u budućnosti.

Sigurnost i pravna valjanost: Zašto dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

Sigurnost i pravna valjanost dviju su ključne komponente koje opravdavaju čin “Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika”. Ova fraza implicira da je transakcija između posuđivača i zajmoprimca podvrgnuta pravnom postupku koji jamči njezinu zakonitost, stvarajući tako pouzdanu osnovu za financijski dogovor.

Pravna valjanost ugovora o pozajmici koje ovjerava javni bilježnik omogućuje objektivno provođenje ugovorenih obveza. U praksi to znači da u slučaju neslaganja ili neispunjavanja obveza, ugovor služi kao neoborivi dokaz koji se može upotrijebiti pred sudom.

Sigurnost koju javnobilježnička ovjera pruža ne može se usporediti s usmenim dogovorima ili neformalno napisanim ugovorima koji često nedostaju pravnu težinu i mogu biti podložni različitim tumačenjima.

Posuđivač koji izriče “Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika” svjestan je prednosti koje ovaj korak donosi. Ne samo da se zaštiti svoje financijske interese, već isto tako postavlja temelje za jasnu i otvorenu komunikaciju s zajmoprimcem. Ovjeravanje ugovora podrazumijeva da su svi uvjeti, kamatne stope, rokovi otplate i eventualne kaznene odredbe jasno iskazani i pravno potvrđeni, čime se smanjuje rizik od nesporazuma ili previda koji bi mogli dovesti do konflikta ili financijskog gubitka.

Osim toga, ovjera kod javnog bilježnika štiti zajmoprimca tako što osigurava da je svjestan svih uvjeta pod kojima se obvezuje vratiti pozajmicu. Jasnoća i pravna snaga ugovora tako funkcioniraju kao obostrani štit koji održava integritet financijske transakcije, gradeći povjerenje između stranaka i osiguravajući da se prava i obveze poštuju.

Koraci za realizaciju: Kako dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

Kada se govori o koracima za realizaciju procesa kod javnog bilježnika, važno je pratiti precizan postupak kako bi se osigurala ispravnost i zakonitost cijele transakcije. Ako kažemo “Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika”, prvi korak je sastavljanje ugovora o pozajmici koji treba sadržavati sve bitne elemente: iznos pozajmice, rok otplate, kamatnu stopu, podatke o strankama, kao i posebne uvjete ili odredbe specifične za dogovor.

Nakon što se sastavi ugovor, stranke se dogovaraju o terminu susreta u javnobilježničkom uredu. Ovdje, u prisutnosti javnog bilježnika, obje strane prezentiraju važeće osobne dokumente kako bi se potvrdio njihov identitet. Javni bilježnik tada provjerava ugovor, osigurava da su svi uvjeti jasni i razumljivi te da obje strane pristaju na njih.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika” znači i da se mora imati spremna sva potrebna dokumentacija koja može uključivati osobne iskaznice, dokumente o financijskom stanju ili druge relevantne papire koji podržavaju ugovor.

Nakon provjere, javni bilježnik ovjerava ugovor svojim pečatom i potpisom, čime se ugovor postaje pravno valjanim dokumentom. Ovjerene kopije ugovora se zatim izdaju obema stranama, što predstavlja krajnji korak u procesu ovjere. Važno je napomenuti da se naknada za javnobilježničke usluge plaća u skladu s tarifama koje su propisane zakonom, a koje stranke trebaju unaprijed razjasniti kako bi izbjegle bilo kakve nedoumice.

Proces ovjere kod javnog bilježnika ne samo da dodaje sloj sigurnosti transakciji, već i jamči da su svi pravni aspekti pozajmice uzeti u obzir i pravilno adresirani. Stoga, kada se odlučimo na izraz “Provodim posudbu sredstava uz potvrdu javnog bilježnika”, preuzimamo odgovoran korak zaštite obiju strana i održavanja transparentnosti tijekom cijele transakcije.

Što korisnici kažu o nama

★★★★★

"Nisam vjerovala koliko je brz i jednostavan proces za dobivanje kredita. U roku od nekoliko sati od prijave, novac je bio na mom računu. Hvala vam na sjajnom iskustvu!"

Antonela, Samobor

★★★★★

"Online kredit me je doslovno izvukao iz ponora. Trebao sam hitno financijsku pomoć, a ova usluga me nije razočarala. Brzo, jednostavno i bez nepotrebnog stresa. Preporučujem svima!"

Petar, Biograd

★★★★★

"Oduvijek sam bila skeptična prema online kreditima, ali ovo iskustvo me potpuno uvjerilo da sam bila u krivu. Transparentni uvjeti, brzo odobrenje i izuzetno ljubazna podrška. Sada znam gdje ću se obratiti kad zatrebam ponovno brzi kredit!"

Goga, Zagreb

★★★★★

"Uzimanje online kredita ne može biti lakše. Sve sam obavio iz fotelje, a novac je stigao brže nego što sam očekivao. Profesionalnost i efikasnost su na visokom nivou. Hvala na izvrsnoj usluzi!"

Toni, Trogir